IMG_6838

pols són virutes de pols, de terra humida que gira i recobra forma i sentit, de somnis projectats, de jocs de color, d’ombres i llums que enfosqueixen i aclareixen els dies.

pols és un projecte, que neix de l’admiració i el respecte pel material i el seu procès de transformació. la màgia de la matèria que es transforma i dóna pas a objectes únics, que esdevenen útils, sòlids, resistents i que ademés acaricien la vista.
pols es mou pel desitg de que les peces siguin utilizades de forma diària, es converteixin en un membre més de les llars omplint les taules i acompanyant els àpats d’una manera sencilla i a la vegada càlida.

totes les peces son fetes una a una a torn, amb gres d’alta qualitat. porten una primera cocció de 1020ºC i una segona amb esmalt de 1260ºC.

el fet de que cada peça sigui única, converteix a les col·leccions en petites famílies amb molta personalitat, ja que totes respiren una mateixa línea, però cadascuna destaca per si sola.

la perfecció adquireix un altre significat; l’emprempta que les mans dipositen sobre de cada una és diferent i és imperfecta, pretén aproximar-se a la realitat de la natura, deixant que la màgia volti en tot el procés i transmeti sensacions.